Szeretettel köszöntöm, kedves ide Látogató!


Honlapunk azért készült, hogy a falu lakói könnyebben és naprakészen tájékozódhassanak, hogy első kézből megkaphassák a legfontosabb híreket, tudni valókat. E honlapnak az is a célja, hogy az interneten barangoló, véletlenül ide tévedő látogató, képet kaphasson e kis falucskáról, annak környezetéről, a benne folyó életről.
Hiér Judit vagyok, ennek a 470 főt számláló, kicsi, de annál nagyobb értékekkel bíró falucskának a polgármestere. Gyökereim teljes mértékben Kuphoz kötnek. Gyermekkoromtól, ifjúságomon át, egészen mostanáig ide tartoztam, s ha rajtam múlik, életem végéig itt maradok.

Kup különleges falu. Kicsi, csendes, nyugodt település a Bakony lábánál, s úgy megragadja az ide tévedőt, hogy ha el is távozik innen más vidékre, akkor is örökre visszavágyik. Csodálatos táj ölel minket körbe. A "kupi erdő", benne a Kőris patak, a "bogaras, .....a mesébe illő Erdei Iskola, a hozzá kapcsolódó Tanösvény, és még sorolhatnám a szebbnél szebb helyeket. Elképzelni bármit lehet, de, ha ellátogat falunkba, vagy a hozzá tartozó erdőkbe, többé nem feledi e tájat.

Ha követni kívánja falunk változásait, tevékenységeit, fejlődését, látogasson el a honlapra többször is.

Sok örömet kívánok e honlap használatához!

 

Tisztelettel:

Hiér Judit

polgármester

 

 

Go to top